Spații comerciale

Solaris Eden - Str. Horea 33

Proiectul “SOLARIS EDEN” este situat pe str. Horea 33, într-o locație centrală, la 700 m de Piața Muzeului, într-o curte interioară înconjurată de clădiri istorice și spații verzi. Proiectul dispune de 5 spatii comerciale de vânzare sau de închiriat, într-o locație centrală a orașului Cluj-Napoca, respectiv pe Str. Horea 33

Spații comerciale disponibile 2 / 5
La proiect am inceput lucrarile de construire. Autorizatia a fost emisa la data de 5 mai 2023. Proiectul ajunge la stadiul de roșu la mijlocul lunii spetembrie, iar finalizarea este prevăzută pentru începutul anului 2025.    

Spațiu comercial nr. 2

75 mp utili

Spațiul comercial/de servicii este situat la parter, în curtea interioară și are o suprafață utilă de 75 mp utili. Cu o înălțime de 4,5 m acesta oferă posibilitatea amenajării unei supante pentru o folosire mai eficientă a spațiului.

Utilizări posibile: spațiu de birouri, cabinet medical/stomatologic, salon de înfrumusețare/cosmetică,  coafor, cafenea, magazin de bijuterii, barbershop, magazin alimentar, farmacie, șamd.

Proiectul se află în curs de construire iar finalizarea este prevăzută pentru începutul anului 2025. 

Spațiu comercial nr. 5

518,29 mp utili

Spațiul este dispus pe două nivele, parter și etaj, cu lift interior și are o suprafață totală de 518,29 mp utili. Spațiul cuprinde o clădire de patrimoniu industrial restaurată, având astfel un design deosebit.

Utilizări posibile: Restaurant sau cafenea, spatiu de evenimente culturale si expozitii, salon de înfrumusețare sau spa, birou de proiectare, cabinete medicale, farmacie,  sala de fitness sau kineto-terapie, șamd.

Proiectul se află în curs de construire iar finalizarea este prevăzută pentru începutul anului 2025.


Doreşti să faci o investiţie imobiliară profitabilă?
Vrei mai multe detalii despre proiectul SOLARIS EDEN?