Spații comerciale

Spațiu comercial, cu CF

674 mp - Str. Burebista 9-11

Spațiul se află la parterul și demisolul unei clădiri cu regim mixt, dispune de front și vitrină la stradă. La acest moment este semifinisat și înscris în CF ca și spațiu pentru alimentație publică. Finisajele și schimbarea destinației se pot realiza la cerere.

Suprafața utilă este de 674 mp. Parterul este compus dintr-un open space la care se adaugă un grup sanitar și un oficiu, având 3 zone de acces. Parterul are 360 de mp.

Demisolul este gândit și compartimentat pentru a funcționa  bucătăria unui restaurant sau a unei firme de catering, precum și anexele necesare, dar se pretează și pentru depozitare, laboratoare, spațiu de arhivare, etc. Demisolul are 318 mp.

Acest spațiu se pretează pentru activități precum: restaurant, spațiu evenimente, magazin, farmacie, clinică, sediui banca, sală fitness, showroom, etc.

Spațiul este disponibil imediat atât pentru vânzare cât și pentru închiriere. 

Spațiu comercial nr. 2

75 mp - Solaris Eden Str. Horea 33

Spațiul comercial/de servicii este situat la parter, în curtea interioară și are o suprafață utilă de 75 mp utili. Cu o înălțime de 4,5 m acesta oferă posibilitatea amenajării unei supante pentru o folosire mai eficientă a spațiului.

Utilizări posibile: spațiu de birouri, cabinet medical/stomatologic, salon de înfrumusețare/cosmetică,  coafor, cafenea, magazin de bijuterii, barbershop, magazin alimentar, farmacie, șamd.

Proiectul se află în curs de construire iar finalizarea este prevăzută pentru începutul anului 2025. 

Spațiu comercial nr. 5

518 mp - Solaris Eden Str. Horea 33

Spațiul este dispus pe două nivele, parter și etaj, cu lift interior și are o suprafață totală de 518,29 mp utili. Spațiul cuprinde o clădire de patrimoniu industrial restaurată, având astfel un design deosebit.

Utilizări posibile: Restaurant sau cafenea, spatiu de evenimente culturale si expozitii, salon de înfrumusețare sau spa, birou de proiectare, cabinete medicale, farmacie,  sala de fitness sau kineto-terapie, șamd.

Proiectul se află în curs de construire iar finalizarea este prevăzută pentru începutul anului 2025.

Spațiu comercial

263 mp - Solaris Atrium - Str. Burebista 5-7

Spațiul comercial se află situat spre strada, la parterul unei clădiri de 6 etaje, clasificata nZeb ( near zero energy building ), clădire care se distinge printr-o eficiență energetică ridicată și un design exterior modern. Acesta are înălțimea liberă de 3 metri și suprafețe vitrate  atat spre strada cat si spre curtea interioara. Accesul se poate face din trei părți, iar locuri de parcare vor fi disponibile în curtea din spate clădirii. 

Cu o suprafață de 262,74 mp utili, spațiul reprezintă o oportunitate bună pentru afacerile de tip retail sau alimentar. De asemenea, se potrivește și ca spațiu de birouri, showroom, farmacie, salon de înfrumusețare, clinică medicală, sala de fitness sau cafenea.

Termenul de finalizare al proiectului este prevăzut pentru începutul anului 2025. 

 

Pentru că timpul petrecut în trafic influențează alegerea unei clădiri de birouri, pentru că apropierea de clienți este foarte importantă, pentru că centrul este „inima” unui oraș, spațiile noastre comerciale sunt convenabil localizate în clădiri noi construite, la doar 500 m de Piața Mihai Viteazu.

SOLARIS REAL ESTATE INVESTMENTS SRL vă oferă spre vânzare sau închiriere mai multe spații comerciale și spații pentru birouri situate la parter în locații ultracentrale. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați!

Doriţi să investiţi în imobiliare alături de noi?

Fie că este vorba de un apartament de calitate sau un spaţiu comercial, noi suntem aici să răspundem nevoilor dvs. Împreună suntem echipa perfectă! Nu ezitaţi să ne trimiteți un mesaj la office@solarisdevelopment.ro sau direct din pagina de contact.
Contact-Page1Contact-Page2