Zona: semicentrală

Tip imobil: S+P+5+ ER

Tip apartamente: 2, 3 și 4 camere

Suprafețe: 52 - 100 mp

Parcare: subterană

Termen estimativ de începere a lucrărilor IULIE 2023

Termen estimativ de predare a apartamentelor: DECEMBRIE 2024

Apartamente: 24

Spații comerciale: 1


Despre proiectul
SOLARIS ATRIUM

Proiectul “SOLARIS ATRIUM” este un imobil mix cu 6 etaje, ce va fi edificat în Cluj-Napoca, str. Burebista 5-7, pe un teren în suprafață de 1275 mp, într-o locație liniștită, la numai 800 m de P-ta Mihai Viteazu.

Cladirea va avea la parter un spațiu comercial, de circa 300 mp, iar la etajele 1-6 vor fi 24 de apartamente, cu 2, 3 și 4 camere, având suprafețele cuprinse între 52 și 100 mp, la care se adaugă logii sau terase. La subsol va fi un garaj cu 24 de locuri de parcare și boxe de depozitare individuale pentru viitorii locatari.

Imobilul va avea acoperișul-terasă dotat cu panouri fotovoltaice, cu o putere instalată de circa 75KW, care acoperă aproape 50% din consumul de energie electrică a imobilului. Iluminatul interior și exterior se va face cu corpuri LED, iar instalațiile de încălzire și centrala termică a imobilului vor fi ultraperformante, reducând astfel semnificativ facturile de utilități ale viitorilor locatari.

  • Apartamentele vor avea tâmplărie REHAU din PVC, cu 6 camere și sticlă triplă, iar spațiile comerciale vor avea tâmplărie REHAU din aluminiu.
  • Ușile de intrare vor fi antiefracție, cu închidere în 6 puncte, iar intrarea în casa scării se va face securizat, cu VIDEOINTERFON.
  • Casa scării și spațiile comune vor fi dotate cu balustrade din aluminiu, iar pardoselile vor fi placate cu greso-granit. Deasemenea, logiile și terasele apartamentelor vor avea balustrade din aluminiu cu sticlă securizată și placări cu greso-granit
  • Fațadele clădirii vor fi termoizolate pentru o eficiență energetică crescută și vor fi placate cu travertin și fibrocement.

Atât în fața imobilului, cât și în curtea interioară, vor fi amenajate spații verzi cu arbori maturi, în suprafață totală de peste 250 mp și deasemenea, în curte se va amenaja un loc de colectare selectivă a deșeurilor, pe 4 fracții.

Cladirea va fi dotata cu sistem de alarmare pentru incendii și va fi autorizataă ISU, iar garajul va avea sistem de desfumare pentru eliminarea noxelor.

Termenul estimat de obținere a autorizației de construire și de începere a lucrărilor este în vara acestui an, iar finalizarea proiectului este prevazută pentru finalul anului 2024.


 

Locaţie

SOLARIS ATRIUM va fi situat in Cluj-Napoca, str. Burebista 5-7, intr-o locatie linistita, la numai 800 m de P-ta Mihai Viteazu.

Accesul la mijloacele de transport in comun este foarte facil, existand multe statii, la o distanta de 2-3 minute de mers pe jos.

Cateva repere din apropiere sunt:

  • Parcul Feroviarilor- 300 m
  • Gara Centrala – 300 m
  • Piata Mihai Viteazu – 800 m
  • Piata Muzeului – 1,2 km (10-15 minute de mers pe jos)
  • Piata Unirii (centrul orasului) -  1,3 km (15-20 de minute de mers pe jos)

Doreşti să faci o investiţie imobiliară profitabilă?
Vrei mai multe detalii despre proiectul SOLARIS ATRIUM?