Spații comerciale

Solaris Atrium - Str. Burebista 5-7

Proiectul “SOLARIS ATRIUM” este un imobil mix cu 6 etaje, ce va fi edificat în Cluj-Napoca, str. Burebista 5-7, pe un teren în suprafață de 1275 mp, într-o locație liniștită, la numai 800 m de P-ta Mihai Viteazu.

Spații comerciale disponibile 1 / 1
Proiectul va obține autorizația de construcție în luna februarie a acestui an. Proiectul ajunge la stadiul de roșu la mijlocul lunii spetembrie, iar finalizarea este prevăzută pentru începutul anului 2025, undeva în februarie.

Spațiu comercial

262,74 mp utili

Spațiul comercial se află situat spre strada, la parterul unei clădiri de 6 etaje, clasificata nZeb ( near zero energy building ), clădire care se distinge printr-o eficiență energetică ridicată și un design exterior modern. Acesta are înălțimea liberă de 3 metri și suprafețe vitrate  atat spre strada cat si spre curtea interioara. Accesul se poate face din trei părți, iar locuri de parcare vor fi disponibile în curtea din spate clădirii. 

Cu o suprafață de 262,74 mp utili, spațiul reprezintă o oportunitate bună pentru afacerile de tip retail sau alimentar. De asemenea, se potrivește și ca spațiu de birouri, showroom, farmacie, salon de înfrumusețare, clinică medicală, sala de fitness sau cafenea.

Termenul de finalizare al proiectului este prevăzut pentru începutul anului 2025. 

 

Doreşti să faci o investiţie imobiliară profitabilă?
Vrei mai multe detalii despre proiectul SOLARIS ATRIUM?